Harapan pingat emas dari skuad Harimau Muda di Sukan Sea cerah.

Daripada pemerhatian aku, kalau Harimau Muda boleh jadi juara kumpulan, maka mereka boleh ditabal sebagai pemenang pingat emas bola sepak...


Daripada pemerhatian aku, kalau Harimau Muda boleh jadi juara kumpulan, maka mereka boleh ditabal sebagai pemenang pingat emas bola sepak di Sea Games, Singapura. Ini aku begitu yakin sekali. Amat positif sekali.

Korang cuba bayangkan, Thailand kita boleh seri, lepas tue kita menang dengan Vietnam, Laus dan Brunei lepas tue kalah dengan Timur Leste (sebab ranking dia lagi baguih dari kita kan), hahahah... aku rasa paling-paling busuk pun kita duduk dalam kedudukan kedua kumpulan dan layak ke pusingan kedua atau separuh akhir.

Bagi aku, tak dak isu pun dalam group mana Malaysia ditempatkan, memang diakui, yang Malaysia dalam kumpulan yang sukar. Kalau kalah, balik awal. Senang ja kan. Hahhahaha.. Tapi aku harap jangan la. Kita boleh buat kejutan dalam sukan Sea nie. Aku yakin. InsyaAllah. Buat masa sekarang, pedulikan politikus dalam FAM. Sebab mereka memang menyusahkan. Apa yang penting, tumpukan kepada perlawanan-perlawanan nie.

Ayuh Malaysia, ayuh Harimau Muda... Bangkitlah...

ps: member-member aku dah bising dah... Dah ajak pergi Singapore nie.. Join Ultras Malaya... Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...........................


Dapatkan jersi bola murah di Stylo Outfit

    COMMENTS

    Name

    Arbaie,5,Badminton,11,Basikal,1,Berita Merapu,67,Bola Sepak,1,Bundesliga,4,championleague,87,EPL,426,EPLfantasy,14,euro,1,EURO2016,4,FAM,26,harimaumalaya,95,Hoki,5,Iklan,2,info,65,jersi,3,Kedah,2,La Liga,6,Lain,165,Liga Super,9,Liga Super Malaysia,2,Liga super Malaysia 2015,1,Liga super Malaysia 2015 | Pahang | JDT,1,ligasuper,221,Malaysia,210,MotoGP,2,otherleague,194,pialamalaysia,17,ragbi,1,Santai,363,Selangor,1,Seman,20,Serie A,1,StyloAktiviti,3,styoshop,1,Transfer News,104,Trip to London,6,ultras Malaya | Bola Sepak,1,WCQ,2,World Cup 2014,182,
    ltr
    item
    Stylo Sport: Harapan pingat emas dari skuad Harimau Muda di Sukan Sea cerah.
    Harapan pingat emas dari skuad Harimau Muda di Sukan Sea cerah.
    http://2.bp.blogspot.com/-im-vvCYZdGM/VS9eepXbljI/AAAAAAAAKXU/yh2aGYMTiHU/s1600/800_600_team_draw_football.jpg
    http://2.bp.blogspot.com/-im-vvCYZdGM/VS9eepXbljI/AAAAAAAAKXU/yh2aGYMTiHU/s72-c/800_600_team_draw_football.jpg
    Stylo Sport
    http://stylosport.blogspot.com/2015/04/harapan-pingat-emas-dari-skuad-harimau.html
    http://stylosport.blogspot.com/
    http://stylosport.blogspot.com/
    http://stylosport.blogspot.com/2015/04/harapan-pingat-emas-dari-skuad-harimau.html
    true
    176535665452988984
    UTF-8
    Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy