Menjadi penulis sukan bersama Stylo Sport

/
1 Comments

Menjadi penulis sukan bersama Stylo Sport

Stylo Sport kini sedang mencari mereka yang mempunyai pengetahuan di dalam arena sukan tanah air khususnya bagi mengetengahkan berita sukan yang sukar didapati di arus media perdana khususnya.

Stylo Sport juga mengajak mereka yang berminat untuk menjadi penulis tetap kami untuk mengetengahkan lagi pelbagai berita sukan di tanah air dan juga antarabangsa.

Adakah anda ingin mempunyai kandungan anda diterbitkan di Stylosport.com? Kami menyediakan platform dan peluang untuk anda menulis artikel dan menerbitkannya di laman web kami. Dengan menyiarkan artikel sukan anda di laman web kami artikel anda akan dilihat dan dibaca oleh berjuta-juta peminat sukan setiap bulan yang akan meningkatkan pendedahan jenama anda sendiri dan profil peribadi. Ini juga akan mengukuhkan kerjaya anda untuk menjadi seorang wartawan sukan.

Apa yang Stylo Sport cari?


Stylo Sport mencari sesiapa sahaja yang mahu menjadi sebahagian daripada pasukan kami. Di sini di Stylo Sport mencari penulis-penulis berbakat dan bersemangat baru. Jadi, jika anda fikir anda mempunyai apa yang diperlukan untuk menjadi sebahagian daripada pasukan yang anda telah datang ke tempat yang betul.


Stylo Sport mempunyai visi dan misi untuk menjadi platform sukan terbaik di dalam Malaysia yang mampu menyalurkan pelbagai berita sukan di tanah air khususnya. Selain itu Stylo Sport kini menyalurkan berita sukan dan peristiwa sukan di tanah air dan antarabangsa.

Kami sedang mencari penulis yang boleh menghasilkan kandungan premium mendalam dalam saluran-saluran berikut:


 1. Bola sepak Malaysia
 2. Bola sepak antarabangsa
 3. Futsal
 4. Badminton
 5. Sukan permotoran
 6. Ragbi
 7. Hoki
 8. Sukan akuatik
 9. Lain-lain sukan

Bunyinya menarik?

Jika anda mempunyai ciri-ciri di atas, jangan teragak-agak untuk terus menghubungi kami.

Jika anda mempunyai rakan-rakan yang meminati sukan dan boleh menjadi calon terbaik untuk Stylo Sport, sila hebahkan kepada mereka.

Hubungi kami

Kepada mereka yang berminat, sila hubungi kami di ahmadfauzi0108@gmail.com ataupun ewentezahar@gmail.com

Kami menanti anda untuk menjadi sebahagian dari ahli keluarga kami.
Dapatkan jersi bola murah di Stylo Outfit


  You may also like

  1 comment:

  cweet pinky said...

  memabalas singgahan, salam perkenalan jgak :)

  LightBlog