Cambiasso akan tinggalkan Leicester City

/
0 Comments

Tolak tawaran perbaharui kontrak

Esteban Cambiasso telah pun memaklumkan akan meninggalkan Leicester City musim ini. Dia telah memberitahu pengurusan Leicester City setelah menerima tawaran memperbaharui kontrak.

Cambiasso telah menulis di media sosialnya bahawa dia akan mencari pengalaman baru di tempat baru (minta-minta lah masuk JDT musim depan).

Pada pendapat aku lah, agaknya Cambiasso ni rasa tak secure main dengan Leicester kot. Ye lah, sebelum ni main dengan kelab besar; Real Madrid dengan Inter Milan.

Tapi bila kena release, masuk kelab yang bergelut dalam EPL, siapa yang nak? Betul tak? Cambiasso dah biasa menang piala, bila masuk kelab gini, goyang beb. Habuk pun tak de.

Sekarang ni Raneiri tengah cuba pujuk dia untuk stay. Tengok je lah.


Dapatkan jersi bola murah di Stylo Outfit


    You may also like

    No comments:

    LightBlog