Cambiasso akan tinggalkan Leicester City

Tolak tawaran perbaharui kontrak Esteban Cambiasso telah pun memaklumkan akan meninggalkan Leicester City musim ini. Dia telah member...


Tolak tawaran perbaharui kontrak

Esteban Cambiasso telah pun memaklumkan akan meninggalkan Leicester City musim ini. Dia telah memberitahu pengurusan Leicester City setelah menerima tawaran memperbaharui kontrak.

Cambiasso telah menulis di media sosialnya bahawa dia akan mencari pengalaman baru di tempat baru (minta-minta lah masuk JDT musim depan).

Pada pendapat aku lah, agaknya Cambiasso ni rasa tak secure main dengan Leicester kot. Ye lah, sebelum ni main dengan kelab besar; Real Madrid dengan Inter Milan.

Tapi bila kena release, masuk kelab yang bergelut dalam EPL, siapa yang nak? Betul tak? Cambiasso dah biasa menang piala, bila masuk kelab gini, goyang beb. Habuk pun tak de.

Sekarang ni Raneiri tengah cuba pujuk dia untuk stay. Tengok je lah.


Dapatkan jersi bola murah di Stylo Outfit

    COMMENTS

    Name

    Arbaie,5,Badminton,11,Basikal,1,Berita Merapu,67,Bola Sepak,1,Bundesliga,4,championleague,87,EPL,426,EPLfantasy,14,euro,1,EURO2016,4,FAM,26,harimaumalaya,95,Hoki,5,Iklan,2,info,65,jersi,3,Kedah,2,La Liga,6,Lain,165,Liga Super,9,Liga Super Malaysia,2,Liga super Malaysia 2015,1,Liga super Malaysia 2015 | Pahang | JDT,1,ligasuper,221,Malaysia,210,MotoGP,2,otherleague,194,pialamalaysia,17,ragbi,1,Santai,363,Selangor,1,Seman,20,Serie A,1,StyloAktiviti,3,styoshop,1,Transfer News,104,Trip to London,6,ultras Malaya | Bola Sepak,1,WCQ,2,World Cup 2014,182,
    ltr
    item
    Stylo Sport: Cambiasso akan tinggalkan Leicester City
    Cambiasso akan tinggalkan Leicester City
    http://www.leicestermercury.co.uk/images/localworld/ugc-images/276308/Article/images/22926172/6897947-large.jpg
    Stylo Sport
    http://stylosport.blogspot.com/2015/07/cambiasso-akan-tinggalkan-leicester-city.html
    http://stylosport.blogspot.com/
    http://stylosport.blogspot.com/
    http://stylosport.blogspot.com/2015/07/cambiasso-akan-tinggalkan-leicester-city.html
    true
    176535665452988984
    UTF-8
    Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy