Menjelang Manchester Derby

/
0 Comments

Manchester United vs Manchester City

Game yang menarik weekend ni. Man U tengah perform dalam 6 perlawanan terakhir ni.

Manchester United vs Manchester City

Manchester City plak hmm... 3 kali menang dalam 6 perlawanan akhir ni. Kalau nak ikutkan matematiknya dan statistik bawah ni, Manchester City menang, kalah, menang, kalah, menang dan kalah. Tapi lepas kalah, mestilah menang. Tak gitu? Man U pula, kalah sekali lepas tu menang straight 5 game. Sepaptutnya lepas menang last game, game kali ni pun menang gak.

Hmm...kalau 2 2 patung menang, maknanya game ni akan seri. Cuba tengok rekod dekat atas tu. Banyak sangat Manchester City menang. Bagi la can skit kat Man Utd. Ni kalau Manchester City kalah, memang arwah la Pellegrini.


Van Gaal!!! Aku nak Man U menang. Kalau kalah, hilang pulak De Gea season depan.

kbai


Dapatkan jersi bola murah di Stylo Outfit


    You may also like

    No comments:

    LightBlog