Manchester kena belasah dengan Manchester.

  Walaupun perlawanan semalam, tidaklah begitu penting, tapi aku ceritakan jua lah gamaknya... Hahahhaha.. jangan marah yer fan-fan M...

 

Walaupun perlawanan semalam, tidaklah begitu penting, tapi aku ceritakan jua lah gamaknya... Hahahhaha.. jangan marah yer fan-fan Manchester, tak kisah la United ka ataupun City. Kesimpulan yang aku boleh buat sekarang, Manchester United tidak perlukan penyerang pun sebenarnya. Kiranya, diorang dah boleh jual dah Falcao, Van Persie mahupun Rooney.

Hahhahaah..

Apapun, tahniah kepada pemenang semalam. Aku tak tengok pun semalam sebab sibuk iron baju, kemas rumah dan settle anak-anak. Tidur awal kot semalam. Ushar Livescore jer tgk keputusan perlawanan.

Nak suruh admin sorang lagi yang fan Man Utd cerita, sekali dia EL la pulak. Kereta tak sihat katanya. So, aku update lah yang termampu dan yang terdaya. Dok cari link gol-gol semalam, aku tak jumpa plak. Adeeh...

1st gol dari Aguero

Asley Young menyamakan kedudukan. 1-1

Felliani mengamuk. lalu emnjaringkna gol kedua

Smalling melebarkan jurang dengan gol ketiga. Free header kot.

Mata dengan gol ke 4. Hart kena ayam jerr..

Aguero melengkapkan perlawanan dengan gol peribadinya yang ke dua. Namun tidak dapat menyelamatkan City dari dimalukan United.

Kepada penyokong City... Padan muka.. ahhahahaha


Dapatkan jersi bola murah di Stylo Outfit

    COMMENTS

    Name

    Arbaie,5,Badminton,11,Basikal,1,Berita Merapu,67,Bola Sepak,1,Bundesliga,4,championleague,87,EPL,426,EPLfantasy,14,euro,1,EURO2016,4,FAM,26,harimaumalaya,95,Hoki,5,Iklan,2,info,65,jersi,3,Kedah,2,La Liga,6,Lain,165,Liga Super,9,Liga Super Malaysia,2,Liga super Malaysia 2015,1,Liga super Malaysia 2015 | Pahang | JDT,1,ligasuper,221,Malaysia,210,MotoGP,2,otherleague,194,pialamalaysia,17,ragbi,1,Santai,363,Selangor,1,Seman,20,Serie A,1,StyloAktiviti,3,styoshop,1,Transfer News,104,Trip to London,6,ultras Malaya | Bola Sepak,1,WCQ,2,World Cup 2014,182,
    ltr
    item
    Stylo Sport: Manchester kena belasah dengan Manchester.
    Manchester kena belasah dengan Manchester.
    http://1.bp.blogspot.com/-53rg_P5H9h0/VSsfpLlpGuI/AAAAAAAAKRo/I4UtFdzW6sw/s1600/277E269000000578-3035938-Old_Trafford_roars_with_Marouane_Fellaini_after_the_influential_-a-48_1428859444652.jpg
    http://1.bp.blogspot.com/-53rg_P5H9h0/VSsfpLlpGuI/AAAAAAAAKRo/I4UtFdzW6sw/s72-c/277E269000000578-3035938-Old_Trafford_roars_with_Marouane_Fellaini_after_the_influential_-a-48_1428859444652.jpg
    Stylo Sport
    http://stylosport.blogspot.com/2015/04/manchester-kena-belasah-dengan.html
    http://stylosport.blogspot.com/
    http://stylosport.blogspot.com/
    http://stylosport.blogspot.com/2015/04/manchester-kena-belasah-dengan.html
    true
    176535665452988984
    UTF-8
    Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy