Super Sunday. Liverpool vs Manchester United, Barcelona vs Real Madrid El Classico

Hari Ahad yang menarik untuk peminat bola sepak terutamanya penyokong Liverpool, Manchester United, Barcelona dan Real Madrid. Be...






Hari Ahad yang menarik untuk peminat bola sepak terutamanya penyokong Liverpool, Manchester United, Barcelona dan Real Madrid. Bersedia lah anda dengan kopi atau teh di depan televisyen, kerana perlawanan ini merupakan perlawanan tumpuan untuk malam ini.

Untuk game Liverpool vs Manchester United, bersedia lah anda dengan secawan kopi pada pukul 9.30 malam dengan cikedis atau keropok-keropok untuk dikunyah. Brendan Rodgers vs Van Gaal, mesti menarik kan?


Dah abeh game Liverpool Manchester ni, korang suma boleh lajak tengok El Classico, antara Barcelona vs Real Madrid. Topup la air dengan cikedis tu banyak banyak sebab game start pukul 11.30 mlm, setengah jam selepas game Liverpool.



Buat mereka yang plan untuk marathon tengok bola, anda dinasihatkan untuk berehat secukupnya pada hari ini dan bersedia untuk menjadi burung hantu. Buat isteri-isteri di rumah, sila bersabar dengan suami anda jika mereka peminat bola sepak tegar.

Pundits-pundits bola sepak mengagak bahawa dengan prestasi Liverpool dan Manchester United kebelakangan ini, mereka memberikan Liverpool sebagai 'slight favorite' untuk memenangi game pada malam ini. Liverpool dikatakan favorite dengan 54% kelebihan berbanding Manchester United.

Untuk El Classico pula, dengan prestasi memberangsangkan Barcelona dan Lionel Messi, kebarangkalian Barcelona untuk menang mengikut pundits adalah melebih 60%. Real Madrid yang sedang bergelut dalam kancah La Liga pasti akan melakukan sesuatu dan tidak akan berdiam diri apabila El Classico ini bermula.

Namun, anggapan daripada pundits tak semestinya tepat. Game antara rival sememangnya menarik. Buat penyokong setia setiap kelab, have a blast tonight. Winner takes all. Hahaha~

-bergkamp-


Dapatkan jersi bola murah di Stylo Outfit

    COMMENTS

    Name

    Arbaie,5,Badminton,11,Basikal,1,Berita Merapu,67,Bola Sepak,1,Bundesliga,4,championleague,87,EPL,426,EPLfantasy,14,euro,1,EURO2016,4,FAM,26,harimaumalaya,95,Hoki,5,Iklan,2,info,65,jersi,3,Kedah,2,La Liga,6,Lain,165,Liga Super,9,Liga Super Malaysia,2,Liga super Malaysia 2015,1,Liga super Malaysia 2015 | Pahang | JDT,1,ligasuper,221,Malaysia,210,MotoGP,2,otherleague,194,pialamalaysia,17,ragbi,1,Santai,363,Selangor,1,Seman,20,Serie A,1,StyloAktiviti,3,styoshop,1,Transfer News,104,Trip to London,6,ultras Malaya | Bola Sepak,1,WCQ,2,World Cup 2014,182,
    ltr
    item
    Stylo Sport: Super Sunday. Liverpool vs Manchester United, Barcelona vs Real Madrid El Classico
    Super Sunday. Liverpool vs Manchester United, Barcelona vs Real Madrid El Classico
    http://4.bp.blogspot.com/--4mJrqD-jcc/VQ4qyIHN2VI/AAAAAAAAAdo/m3wOfWwiJyo/s1600/liverpool_man_united1.jpg
    http://4.bp.blogspot.com/--4mJrqD-jcc/VQ4qyIHN2VI/AAAAAAAAAdo/m3wOfWwiJyo/s72-c/liverpool_man_united1.jpg
    Stylo Sport
    http://stylosport.blogspot.com/2015/03/super-sunday-liverpool-vs-manchester.html
    http://stylosport.blogspot.com/
    http://stylosport.blogspot.com/
    http://stylosport.blogspot.com/2015/03/super-sunday-liverpool-vs-manchester.html
    true
    176535665452988984
    UTF-8
    Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy