Trip to London: Pandangan pertama kali di London

Akhirnya, aku tiba di ibu kota England, London dengan jayanya. Siapa sangka, blogger sukan macam aku nie dijemput bersama-sama media dari Ma...


Akhirnya, aku tiba di ibu kota England, London dengan jayanya. Siapa sangka, blogger sukan macam aku nie dijemput bersama-sama media dari Malaysia untuk cover story berkenaan QPR Coaching Clinic London di atas jemputan AirAsia. So, bila bercakap pasal jemputan oleh AirAsia, segala perbelanjaan makanan dan penginapan adalah ditanggung. Memang terbaiklah...

Untuk pengetahun semua, klinik yang dianjurkan oleh AirAsia nie sudahpun berlangsung sepanjang 2014 merangkumi beberapa destinasi seluruh asia antaranya Bangkok, Guang Zhou, Key Ell dan Kota Kinabalu. Dan dari kesemua destinasi itu, 4 prang telahpun terpilih untuk mengikuti sambungan latihan klinik bola sepak yang mana ia dilakukan di Akedemi Bola Sepak QPR. Perincian mengenai budak-budak nie, nanti aku cerita.

Huhuhu...

Tapi entry nie bukan nak cerita pasal klinik bola tue, tapi nk tunjuk kat korang yang aku dah sampai pun London... Hahhahahah... Sejuk beb. Sebenarnya, aku pun tak sangka akan sejuk macam nie. Nak buat macam mana kan, biasanya kita selalu pusing 1 Malaysia ja. Kini satu London bro. Tapi hari ini aku tak pusing Kota London lagi. Letih...




Semua gambar nie aku ambil dalam bas jer. Tak sempat nak keluar mana-mana lagi sebab kepala pusing. Apa tidaknya, dalam plane, bukan leh tidur sangat pun. Sakit tengkuk aku nie, kaki pun berat ja. KL ke Abu Dhabi, 7 jam, Abu Dhabi ke London, lagi 7 jam. 

Huhuhuhu.

Tapikan, Siapa sangka blogger sukan macam aku nie sampai ke London. Korang jangan jeles plak, sebab bukan niat aku nak riak, tapi sekadar nak memberitahu, kalau niat kita nie betul-betul ikhlas, insyaAllah, Allah akan bagi kita sesuatu yang sangat bermakna. insyaAllah...

COMMENTS

BLOGGER: 3
Loading...
Name

Arbaie,5,Badminton,11,Basikal,1,Berita Merapu,67,Bola Sepak,1,Bundesliga,4,championleague,87,EPL,426,EPLfantasy,14,euro,1,EURO2016,4,FAM,26,harimaumalaya,95,Hoki,5,Iklan,2,info,65,jersi,3,Kedah,2,La Liga,6,Lain,165,Liga Super,9,Liga Super Malaysia,2,Liga super Malaysia 2015,1,Liga super Malaysia 2015 | Pahang | JDT,1,ligasuper,221,Malaysia,210,MotoGP,2,otherleague,194,pialamalaysia,17,ragbi,1,Santai,363,Selangor,1,Seman,20,Serie A,1,StyloAktiviti,3,styoshop,1,Transfer News,104,Trip to London,6,ultras Malaya | Bola Sepak,1,WCQ,2,World Cup 2014,182,
ltr
item
Stylo Sport: Trip to London: Pandangan pertama kali di London
Trip to London: Pandangan pertama kali di London
https://lh4.googleusercontent.com/-nC9PQP9o2_E/VQvGgt-u_JI/AAAAAAAAJoc/7UWHk2JurWU/s640/blogger-image--496116804.jpg
https://lh4.googleusercontent.com/-nC9PQP9o2_E/VQvGgt-u_JI/AAAAAAAAJoc/7UWHk2JurWU/s72-c/blogger-image--496116804.jpg
Stylo Sport
http://stylosport.blogspot.com/2015/03/trip-to-london-pandangan-pertama-kali.html
http://stylosport.blogspot.com/
http://stylosport.blogspot.com/
http://stylosport.blogspot.com/2015/03/trip-to-london-pandangan-pertama-kali.html
true
176535665452988984
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy