Trip ke London: Transit kat Abu dhabi plak..

Cerita semalam... Transit kat Abu Dhabi lak.. Tunggu kat sini la plak... Jauh pulak perjalanan aku nak pergi tengok QPR kat London nie... He...



Cerita semalam...

Transit kat Abu Dhabi lak.. Tunggu kat sini la plak... Jauh pulak perjalanan aku nak pergi tengok QPR kat London nie... Hehehehhe... Kat Abu Dhabi nie, aku tak sempat nak pusing-pusing tengok suasana kat airport, sebab sekejap sangat. Nasib ada wifi sini...


Update dulu apa yang patut. Aku tengah fikir, agak-agak, nak tanya dak soalan dekat Chris Ramsey nanti.. Kan baru-baru nie, Poyet baru sahaj kena pecat disebabkan prestasi yang kurang memuaskan, tapi aku risau jugak, tanya soalan sensetif macam tue nanti, dah tak dapat trip AirAsia dah...

Hahahahah... 

COMMENTS

BLOGGER: 1
Loading...
Name

Arbaie,5,Badminton,11,Basikal,1,Berita Merapu,67,Bola Sepak,1,Bundesliga,4,championleague,87,EPL,426,EPLfantasy,14,euro,1,EURO2016,4,FAM,26,harimaumalaya,95,Hoki,5,Iklan,2,info,65,jersi,3,Kedah,2,La Liga,6,Lain,165,Liga Super,9,Liga Super Malaysia,2,Liga super Malaysia 2015,1,Liga super Malaysia 2015 | Pahang | JDT,1,ligasuper,221,Malaysia,210,MotoGP,2,otherleague,194,pialamalaysia,17,ragbi,1,Santai,363,Selangor,1,Seman,20,Serie A,1,StyloAktiviti,3,styoshop,1,Transfer News,104,Trip to London,6,ultras Malaya | Bola Sepak,1,WCQ,2,World Cup 2014,182,
ltr
item
Stylo Sport: Trip ke London: Transit kat Abu dhabi plak..
Trip ke London: Transit kat Abu dhabi plak..
https://lh6.googleusercontent.com/-k31ytjruOe0/VQrHhv8Zk2I/AAAAAAAAJoA/WWveqko7oS8/s640/blogger-image--283617450.jpg
https://lh6.googleusercontent.com/-k31ytjruOe0/VQrHhv8Zk2I/AAAAAAAAJoA/WWveqko7oS8/s72-c/blogger-image--283617450.jpg
Stylo Sport
http://stylosport.blogspot.com/2015/03/trip-ke-london-transit-kat-abu-dhabi.html
http://stylosport.blogspot.com/
http://stylosport.blogspot.com/
http://stylosport.blogspot.com/2015/03/trip-ke-london-transit-kat-abu-dhabi.html
true
176535665452988984
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy