Trip ke London: Transit kat Abu dhabi plak..

/
1 Comments


Cerita semalam...

Transit kat Abu Dhabi lak.. Tunggu kat sini la plak... Jauh pulak perjalanan aku nak pergi tengok QPR kat London nie... Hehehehhe... Kat Abu Dhabi nie, aku tak sempat nak pusing-pusing tengok suasana kat airport, sebab sekejap sangat. Nasib ada wifi sini...


Update dulu apa yang patut. Aku tengah fikir, agak-agak, nak tanya dak soalan dekat Chris Ramsey nanti.. Kan baru-baru nie, Poyet baru sahaj kena pecat disebabkan prestasi yang kurang memuaskan, tapi aku risau jugak, tanya soalan sensetif macam tue nanti, dah tak dapat trip AirAsia dah...

Hahahahah... 


You may also like

1 comment:

Zaidalifah Hussin said...

wooow... hebatnye dah transit kesana...
bilalah dapat pi london bervangannn japp

LightBlog