Dollah Salleh: Pemain hanya bermain 30-40 peratus daripada kemampuan asal

/
3 Comments

Wakakkakakaka....

Lawak siut aku baca BH tadi. Woi abam Dol? Ko ader kanta ukur ker sampai boleh ukur 30% hingga 40% ja kemampuan diorang semasa bermain?  Cari la alasan yang logik sikit woi. Kenapa salahkan pemain pulak?

Aku bukan nak back up player, tapi alasan yang abam Dol gunakan tue aku macam tak leh hadam la bro. Boleh dia cakap 30% hingga 40% ja keupayaan pemain semalam. Jap, nak tanya sikit, letih sebab training dahsyat sangat ker akau letih sebab main SARKAS itu hari...

Ok lah. Kita terima pakai apa yang abam Dol cakap tue. Keupayaan pemain hanyalah 30% sehingga 40% jer.. Aku nak tanya, korang pernah terfikir tak akan peminat-peminat setia Harimau Malaya, yang menyanyi, bersorak untuk meniupka semangat pemain? Korang rasa berapa peratus keupayaan peminat-peminat kat stadium semalam? Bro, non stop bro ber'chat memberi semangat. Player rehat 15 minit, diorang pun rehat 15 minit. Pastu sambung lagi untuk 45minit seterusnya. Pastue, Last minit main macam palat. Semua gara-gara nak main ala Barca.. short pass.. pastu semua jadi jahanam..

JEBON BETOI....

Aku rasa macam nak jadi Tuc Usin Ceroi pulak la pasnie, versi bola sepak. Huh..


Dapatkan jersi bola murah di Stylo Outfit


    You may also like

    3 comments:

    Anonymous said...

    Setuju sangat cakap coach DS, sebab kemampuan mereka setakat 30% - 40% saja. Taraf estet je.

    Anonymous said...

    Anonymous said

    melihat corak permainan Harimau Malaya lwn TL teringat masa saya main bola zaman 80an...........

    Anonymous said...

    abam dol...

    tolong la abam dol...

    buat la sesuatu supaya harimau malaya tak kalah memalukan sebegini lagi...

    kalu perlu tukaq formasi tukaq la...

    formasi 10-0-0 pun kami redho asalkan harimau malaya tak kalah memalukan sebegini lagi...

    kesian la sama dengan ultras datang stadium beri sokongan tu...

    sekali lagi aku sokom hang admin...

    memang jebon betoi la...

    ha ha ha...

    LightBlog