Perlawanan pertama Harimau Malaya ke World Cup 2018, seri 1-1.

Seri 1-1 dengan Timur Leste. Serius aku tak faham, apa masalah diorang. Main dekat Stadium Bukit Jalil, di depan dan di hadapan penyokong...


Seri 1-1 dengan Timur Leste. Serius aku tak faham, apa masalah diorang. Main dekat Stadium Bukit Jalil, di depan dan di hadapan penyokong-penyokong setia Harimau Malaya. Peluang yang banyak. Tapi berkesudahan hanya seri, 1-1 menentang Timur Leste.

Kalau korang nak tahu, Timur Leste tue, liga tempatan pun tak ader, dan aku rasa liga-liga dosmestik lain seperti peringkat daerah ka, peringkat zon ka ada la kot. Entah.. Alih-alih boleh seri dengan Malaysia. Mesti diorang bangga giler.

Kalau korang tengok game semalam, permainan Malaysia memang best, main short pass ala Barcelona, tapi asal pass jer mesti ke laut. Buget Barcelona kot... passing, cam haram..

Sebenarnya, aku ingat menang dah semalam. Minit ke 92, dalam benak logik akal fikiran aku yang waras, memang sah, memang dah game tue. Dengan bangganya aku pun menukar chanel tv lain tengok hindustan. Dalam hati aku berkata, memang sebijik pun menang jugak. Ape de hal..

Time aku nak tidur, aku bukak fb jap, alih-alih tengok status adik aku, katanya, "Buta ja gol last minit".. aik? Gol last minit? Gaya tulisan, macam Timur Leste yang score gol last minit tue. Aku check tenet, jahanam.... Memang gol last minit.

Haih....

Aku malas nak kata pa-pa dah... Ngarut dah puak-puak nie..

JEBON BETOI...

Dapatkan jersi bola murah di Stylo Outfit

    COMMENTS

    BLOGGER: 2
    Loading...
    Name

    Arbaie,5,Badminton,11,Basikal,1,Berita Merapu,67,Bola Sepak,1,Bundesliga,4,championleague,87,EPL,426,EPLfantasy,14,euro,1,EURO2016,4,FAM,26,harimaumalaya,95,Hoki,5,Iklan,2,info,65,jersi,3,Kedah,2,La Liga,6,Lain,165,Liga Super,9,Liga Super Malaysia,2,Liga super Malaysia 2015,1,Liga super Malaysia 2015 | Pahang | JDT,1,ligasuper,221,Malaysia,210,MotoGP,2,otherleague,194,pialamalaysia,17,ragbi,1,Santai,363,Selangor,1,Seman,20,Serie A,1,StyloAktiviti,3,styoshop,1,Transfer News,104,Trip to London,6,ultras Malaya | Bola Sepak,1,WCQ,2,World Cup 2014,182,
    ltr
    item
    Stylo Sport: Perlawanan pertama Harimau Malaya ke World Cup 2018, seri 1-1.
    Perlawanan pertama Harimau Malaya ke World Cup 2018, seri 1-1.
    http://4.bp.blogspot.com/-srINWT74nVQ/VXo6TybhQ6I/AAAAAAAALCM/Z0elcrOqL5Q/s1600/ppo.transformed.jpg
    http://4.bp.blogspot.com/-srINWT74nVQ/VXo6TybhQ6I/AAAAAAAALCM/Z0elcrOqL5Q/s72-c/ppo.transformed.jpg
    Stylo Sport
    http://stylosport.blogspot.com/2015/06/perlawanan-pertama-harimau-malaya-ke.html
    http://stylosport.blogspot.com/
    http://stylosport.blogspot.com/
    http://stylosport.blogspot.com/2015/06/perlawanan-pertama-harimau-malaya-ke.html
    true
    176535665452988984
    UTF-8
    Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy