Trip ke London.... Aku pun macam tak percaya...

                Sebenarnya, aku masih tak percaya dengan jemputan ke London nie sebenarnya. Sekarang, aku masih menanti rakan-rakan media ya...

               


Sebenarnya, aku masih tak percaya dengan jemputan ke London nie sebenarnya. Sekarang, aku masih menanti rakan-rakan media yang lain... Gambar? Nanti la aku upload pelan-pelan. Sekarang, aku masih lagi kat airport KLIA. 

Kami berjanji akan berjumpa kat KLIA nie pukul 11.00 malam, tapi memandangkan excited punya pasai, tersampai awai la pulak... Hahahhaha

InsyaAllah, sepanjang trip aku kat London sambil menjejak QPR di situ, aku akan update semaksimum yang mungkin.. Bukan senang nak dapat peluang macam nie weh...

Heheheheheh

COMMENTS

BLOGGER: 2
Loading...
Name

Arbaie,5,Badminton,11,Basikal,1,Berita Merapu,67,Bola Sepak,1,Bundesliga,4,championleague,87,EPL,426,EPLfantasy,14,euro,1,EURO2016,4,FAM,26,harimaumalaya,95,Hoki,5,Iklan,2,info,65,jersi,3,Kedah,2,La Liga,6,Lain,165,Liga Super,9,Liga Super Malaysia,2,Liga super Malaysia 2015,1,Liga super Malaysia 2015 | Pahang | JDT,1,ligasuper,221,Malaysia,210,MotoGP,2,otherleague,194,pialamalaysia,17,ragbi,1,Santai,363,Selangor,1,Seman,20,Serie A,1,StyloAktiviti,3,styoshop,1,Transfer News,104,Trip to London,6,ultras Malaya | Bola Sepak,1,WCQ,2,World Cup 2014,182,
ltr
item
Stylo Sport: Trip ke London.... Aku pun macam tak percaya...
Trip ke London.... Aku pun macam tak percaya...
https://lh5.googleusercontent.com/-HdMKxet_tWQ/VQhEalV-r0I/AAAAAAAAJnY/_oz5FWjM_z8/s640/blogger-image-529982586.jpg
https://lh5.googleusercontent.com/-HdMKxet_tWQ/VQhEalV-r0I/AAAAAAAAJnY/_oz5FWjM_z8/s72-c/blogger-image-529982586.jpg
Stylo Sport
http://stylosport.blogspot.com/2015/03/trip-ke-london-aku-pun-macam-tak-percaya.html
http://stylosport.blogspot.com/
http://stylosport.blogspot.com/
http://stylosport.blogspot.com/2015/03/trip-ke-london-aku-pun-macam-tak-percaya.html
true
176535665452988984
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy