Trip ke London.... Aku pun macam tak percaya...

/
2 Comments
               


Sebenarnya, aku masih tak percaya dengan jemputan ke London nie sebenarnya. Sekarang, aku masih menanti rakan-rakan media yang lain... Gambar? Nanti la aku upload pelan-pelan. Sekarang, aku masih lagi kat airport KLIA. 

Kami berjanji akan berjumpa kat KLIA nie pukul 11.00 malam, tapi memandangkan excited punya pasai, tersampai awai la pulak... Hahahhaha

InsyaAllah, sepanjang trip aku kat London sambil menjejak QPR di situ, aku akan update semaksimum yang mungkin.. Bukan senang nak dapat peluang macam nie weh...

Heheheheheh


You may also like

2 comments:

miminadam said...

perghh. x ajak. huhu. save arrive

ewento marcello said...

apa gambaq gegaq ni Luis Garcia...

LightBlog