Igor Akinfeev dilempar 'flare' oleh penyokong Montenegro

/
0 CommentsPerlawanan EURO qualifier 2016 antara Montenegro dan Russia terpaksa dihentikan ekoran kecederaan Igor Akinfeev yang telah dilempar 'flare' oleh penyokong Montenegro.

Igor Akinfeev dikejarkan ke hospital ketika perlawanan baru sahaja bermula pada minit PERTAMA akibat flare yang terkena kepalanya.Akinfeev dibawa keluar namun, pemeriksaan lanjut di hospital mengesahkan bahawa Akinfeev hanya cedera ringan di bahagian kepala dan leher (minor burn).

Berikutan daripada kejadian itu, pemain-pemain Russia tidak lagi meneruskan perlawanan kerana khuatir cerita yang sama akan berlaku kepada pemain-pemain yang lain.

Bukan itu sahaja, pergaduhan kecil juga turut berlaku antara kedua-dua pasukan.


Igor Akinfeev diusung keluar terus ke hospital

Ini merupakan kali kedua kejadian ini berlaku selepas pemain Russia, Dmitri Kombarov dilempar objek berupa objek kecil pada perlawanan pertama antara kedua-dua pasukan ini.

Ini antara hooliganism yang berlaku antara negara-negara Eropah, sehingga membahayakan seluruh pasukan. Harap-harap di Malaysia peristiwa seperti ini tidak akan berlaku lagi. Anda penyokong dan anda perlu matang.

-bergkamp-Dapatkan jersi bola murah di Stylo Outfit


    You may also like

    No comments:

    LightBlog