Peminat Vietnam bakar tiket perlawanan Manchester City

/
0 Comments

Pemain Manchester City sombong, tak layan peminat

Akibat dari rasa tidak puas hati dengan kesombongan pemain Manchester City, seorang peminat Vietnam telah membakar tiket perlawanan itu.


Tengoklah video tu, apa yang korang rasa pada jiwa seorang peminat Manchester City kalau dia tegur pemain tu, tapi semua pemain tu buat bodo je. Mesti korang rasa "macam hanjing betol la player ni".

Senyum pun tak nak. Lagi kan pulak nak lambai tangan. At least lambai tangan la. Belagak sombong betul. 

Dan akibatnya, "aku bakor tiket game ni. Kuanghajo punya player."

Tapi hakikatnya "aku rugi, korang tetap untung gak. Kaya raya. Boleh pakai kete besor. Aku naik moto je la...."




kbai


Dapatkan jersi bola murah di Stylo Outfit


    You may also like

    No comments:

    LightBlog