Peminat Vietnam bakar tiket perlawanan Manchester City

Pemain Manchester City sombong, tak layan peminat Akibat dari rasa tidak puas hati dengan kesombongan pemain Manchester City, seorang...


Pemain Manchester City sombong, tak layan peminat

Akibat dari rasa tidak puas hati dengan kesombongan pemain Manchester City, seorang peminat Vietnam telah membakar tiket perlawanan itu.


Tengoklah video tu, apa yang korang rasa pada jiwa seorang peminat Manchester City kalau dia tegur pemain tu, tapi semua pemain tu buat bodo je. Mesti korang rasa "macam hanjing betol la player ni".

Senyum pun tak nak. Lagi kan pulak nak lambai tangan. At least lambai tangan la. Belagak sombong betul. 

Dan akibatnya, "aku bakor tiket game ni. Kuanghajo punya player."

Tapi hakikatnya "aku rugi, korang tetap untung gak. Kaya raya. Boleh pakai kete besor. Aku naik moto je la...."




kbai


Dapatkan jersi bola murah di Stylo Outfit

    COMMENTS

    Name

    Arbaie,5,Badminton,11,Basikal,1,Berita Merapu,67,Bola Sepak,1,Bundesliga,4,championleague,87,EPL,426,EPLfantasy,14,euro,1,EURO2016,4,FAM,26,harimaumalaya,95,Hoki,5,Iklan,2,info,65,jersi,3,Kedah,2,La Liga,6,Lain,165,Liga Super,9,Liga Super Malaysia,2,Liga super Malaysia 2015,1,Liga super Malaysia 2015 | Pahang | JDT,1,ligasuper,221,Malaysia,210,MotoGP,2,otherleague,194,pialamalaysia,17,ragbi,1,Santai,363,Selangor,1,Seman,20,Serie A,1,StyloAktiviti,3,styoshop,1,Transfer News,104,Trip to London,6,ultras Malaya | Bola Sepak,1,WCQ,2,World Cup 2014,182,
    ltr
    item
    Stylo Sport: Peminat Vietnam bakar tiket perlawanan Manchester City
    Peminat Vietnam bakar tiket perlawanan Manchester City
    http://i.ytimg.com/vi/0WIW3ouPC84/maxresdefault.jpg
    https://i.ytimg.com/vi/0WIW3ouPC84/default.jpg
    Stylo Sport
    http://stylosport.blogspot.com/2015/07/peminat-vietnam-bakar-tiket-perlawanan.html
    http://stylosport.blogspot.com/
    http://stylosport.blogspot.com/
    http://stylosport.blogspot.com/2015/07/peminat-vietnam-bakar-tiket-perlawanan.html
    true
    176535665452988984
    UTF-8
    Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy