LFC Tour 2015 : Kuala Lumpur

LFC Tour 2015

LFC Tour 2015

menarikkah kelab luar datang Malaysia?

Bagi aku lah, tak ada yang menarik pun kalau kelab luar datang Malaysia. Bukan nak kata apa. Tapi diorang datang sebab orang tengah nak buat duit je. Tu je.

Nak kata pemain Malaysia kutip pengalaman berharga, macam tak je. Setakat diorang main 1 game je, pebenda yang diorang belajar sangat tah. 

Tapi sekarang ni kita pasukan Malaysia tak di malukan lagi lah macam edisi sebelum ni. Kalau sebelum ni kebanyakannya pemain skuad kebangsaan yang main, sekarang ni dah campur pemain Liga Super.

Korang dapat bayangkan tak, betapa hinanya pemain kebangsaan main dengan kelab je? Tapi kalau skuad pilihan Malaysia, tak la rasa hina sangat. At least yang main tu bukan secara totalnya pasukan kebangsaan.

Dan sebab itulah Ultras menolak game macam ni. Sebab tak nak skuad kebangsaan di sarkas kan pasukan dari sebuah kelab.

Yang untungnya, tetap orang tengah. Duit masyuk tu bhai.....


Dapatkan jersi bola murah di Stylo Outfit

    COMMENTS

    Name

    Arbaie,5,Badminton,11,Basikal,1,Berita Merapu,67,Bola Sepak,1,Bundesliga,4,championleague,87,EPL,426,EPLfantasy,14,euro,1,EURO2016,4,FAM,26,harimaumalaya,95,Hoki,5,Iklan,2,info,65,jersi,3,Kedah,2,La Liga,6,Lain,165,Liga Super,9,Liga Super Malaysia,2,Liga super Malaysia 2015,1,Liga super Malaysia 2015 | Pahang | JDT,1,ligasuper,221,Malaysia,210,MotoGP,2,otherleague,194,pialamalaysia,17,ragbi,1,Santai,363,Selangor,1,Seman,20,Serie A,1,StyloAktiviti,3,styoshop,1,Transfer News,104,Trip to London,6,ultras Malaya | Bola Sepak,1,WCQ,2,World Cup 2014,182,
    ltr
    item
    Stylo Sport: LFC Tour 2015 : Kuala Lumpur
    LFC Tour 2015 : Kuala Lumpur
    LFC Tour 2015
    http://www.themalaysianinsider.com/assets/uploads/articles/liverpool_malaysia_rush.jpg
    Stylo Sport
    http://stylosport.blogspot.com/2015/07/lfc-tour-2015-kuala-lumpur.html
    http://stylosport.blogspot.com/
    http://stylosport.blogspot.com/
    http://stylosport.blogspot.com/2015/07/lfc-tour-2015-kuala-lumpur.html
    true
    176535665452988984
    UTF-8
    Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy