LFC Tour 2015 : Kuala Lumpur

/
0 Comments
LFC Tour 2015

menarikkah kelab luar datang Malaysia?

Bagi aku lah, tak ada yang menarik pun kalau kelab luar datang Malaysia. Bukan nak kata apa. Tapi diorang datang sebab orang tengah nak buat duit je. Tu je.

Nak kata pemain Malaysia kutip pengalaman berharga, macam tak je. Setakat diorang main 1 game je, pebenda yang diorang belajar sangat tah. 

Tapi sekarang ni kita pasukan Malaysia tak di malukan lagi lah macam edisi sebelum ni. Kalau sebelum ni kebanyakannya pemain skuad kebangsaan yang main, sekarang ni dah campur pemain Liga Super.

Korang dapat bayangkan tak, betapa hinanya pemain kebangsaan main dengan kelab je? Tapi kalau skuad pilihan Malaysia, tak la rasa hina sangat. At least yang main tu bukan secara totalnya pasukan kebangsaan.

Dan sebab itulah Ultras menolak game macam ni. Sebab tak nak skuad kebangsaan di sarkas kan pasukan dari sebuah kelab.

Yang untungnya, tetap orang tengah. Duit masyuk tu bhai.....


Dapatkan jersi bola murah di Stylo Outfit


    You may also like

    No comments:

    LightBlog