Berakhirnya EPL, La Liga, Bundesliga musim 2014/2015.

Lama dah aku tak menaip secara jujur dan bukan kerana paksaan. hahahhaha... Entahlah, mood untuk aku update kat Stylo Sport nie macam ber...


Lama dah aku tak menaip secara jujur dan bukan kerana paksaan. hahahhaha... Entahlah, mood untuk aku update kat Stylo Sport nie macam berkurang sangat. Nak kata sibuk tue, memang la sibuk, tapi tima ada masa, aku tak pulak update story dalam Stylo Sport nie.

Huhuhuh

Banyak cerita yang boleh aku kongsikan, tapi aku pun tak tahu apa masalahnya. Adakah ia berkaitan dengan Liverpool? ahahahhaha... Aku pun tak sure. Yang aku pasti, semalam kena belasah sampai 6 gol. Aku target 8 gol, tapi 6 jer. hahahaha

Selepas nie dah tak ada dah cerita berkaitan dengan liga-liga antarabangsa disebabkan semalam merupakan perlawanan terakhir untuk kebanyakan liga-liga utama di eropah. Berikut adalah juara-juara liga-liga utama di eropah.

EPL: Chelsea
La Liga: Barcelona
Bundesliga: Bayern Munich
Eredivisie: PSV
Belgium Pro League: Gent
 

EPL: Chelsea laaaaa... hhuhuhu

La Liga: Barcelona..

Bundesliga: Bayern Munich

Eredivisie: PSV Eindhoven

Belgium Pro League: Gent


Dapatkan jersi bola murah di Stylo Outfit

    COMMENTS

    Name

    Arbaie,5,Badminton,11,Basikal,1,Berita Merapu,67,Bola Sepak,1,Bundesliga,4,championleague,87,EPL,426,EPLfantasy,14,euro,1,EURO2016,4,FAM,26,harimaumalaya,95,Hoki,5,Iklan,2,info,65,jersi,3,Kedah,2,La Liga,6,Lain,165,Liga Super,9,Liga Super Malaysia,2,Liga super Malaysia 2015,1,Liga super Malaysia 2015 | Pahang | JDT,1,ligasuper,221,Malaysia,210,MotoGP,2,otherleague,194,pialamalaysia,17,ragbi,1,Santai,363,Selangor,1,Seman,20,Serie A,1,StyloAktiviti,3,styoshop,1,Transfer News,104,Trip to London,6,ultras Malaya | Bola Sepak,1,WCQ,2,World Cup 2014,182,
    ltr
    item
    Stylo Sport: Berakhirnya EPL, La Liga, Bundesliga musim 2014/2015.
    Berakhirnya EPL, La Liga, Bundesliga musim 2014/2015.
    http://4.bp.blogspot.com/-okWl9Td6O18/VWJ-iiQPpxI/AAAAAAAAKhE/GmhMmkrxeck/s640/Untitled.jpg
    http://4.bp.blogspot.com/-okWl9Td6O18/VWJ-iiQPpxI/AAAAAAAAKhE/GmhMmkrxeck/s72-c/Untitled.jpg
    Stylo Sport
    http://stylosport.blogspot.com/2015/05/berakhirnya-epl-la-liga-bundesliga.html
    http://stylosport.blogspot.com/
    http://stylosport.blogspot.com/
    http://stylosport.blogspot.com/2015/05/berakhirnya-epl-la-liga-bundesliga.html
    true
    176535665452988984
    UTF-8
    Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy