Harimau Malaya bukan untuk disarkaskan..

Harimau Malaya dijangka akan melakukan perlawanan menentang Spurs, Liverpool, agak-agak korang, perlu tak?? Apa yang alu boleh katakan, ini ...


Harimau Malaya dijangka akan melakukan perlawanan menentang Spurs, Liverpool, agak-agak korang, perlu tak?? Apa yang alu boleh katakan, ini semua buang masa dan tak langsung membantu skuad tercinta kita, Harimau Malaya.


Kalau korang perasan, semenjak dua nie ada kempen yang dilakukan oleh Ultras Malaya mengenai sarkas yang bakal dipertontonkan oleh Persatuan Bola Sepak Malaysia atau lebih dikenali dengan FAM. Aku tahu, korang leh tahu kan, kalau FAM nie buat keje, memang diorang nya orientasi lebih berkisar kepada duit. Sebenarnya aku memang leh agak dah FAM mesti punya buat satu event dengan harapan peminat-peminat Malaysia boleh terima. Memang sebelum-sebelum nie diorang dah berjaya, tapi kali ini, Stylo Sport akan menyahut saranan Ultras Malaya. Harimau Malaya bukan untuk disarkaskan...


Antara point yang menarik, kita boleh tanya diri kita, apa sebenarnya kepentingan perlawanan-perlawanam saekas nie sebenarnya. Nak kata menyumbang kepada perkembangan permainan Harimau Malaya, tak jugak rasanya. Nak kata membantu kepada peningkatan ranking bola sepak, jauh sekali.

Berdasarkan fakta tersebut, aku dengan crew Stylo Sport memboikot perlawanan-perlawanan sarkas ini. Banyak sebenarnya isu yang diutarakan, tapi akan kami ulas satu persatu di entry-entry akan datang.


COMMENTS

BLOGGER: 2
Loading...
Name

Arbaie,5,Badminton,11,Basikal,1,Berita Merapu,67,Bola Sepak,1,Bundesliga,4,championleague,87,EPL,426,EPLfantasy,14,euro,1,EURO2016,4,FAM,26,harimaumalaya,95,Hoki,5,Iklan,2,info,65,jersi,3,Kedah,2,La Liga,6,Lain,165,Liga Super,9,Liga Super Malaysia,2,Liga super Malaysia 2015,1,Liga super Malaysia 2015 | Pahang | JDT,1,ligasuper,221,Malaysia,210,MotoGP,2,otherleague,194,pialamalaysia,17,ragbi,1,Santai,363,Selangor,1,Seman,20,Serie A,1,StyloAktiviti,3,styoshop,1,Transfer News,104,Trip to London,6,ultras Malaya | Bola Sepak,1,WCQ,2,World Cup 2014,182,
ltr
item
Stylo Sport: Harimau Malaya bukan untuk disarkaskan..
Harimau Malaya bukan untuk disarkaskan..
https://lh3.googleusercontent.com/-YEvvEgXy_yo/VUS01E242PI/AAAAAAAAKdI/727ViygalRM/s640/blogger-image--1683538558.jpg
https://lh3.googleusercontent.com/-YEvvEgXy_yo/VUS01E242PI/AAAAAAAAKdI/727ViygalRM/s72-c/blogger-image--1683538558.jpg
Stylo Sport
http://stylosport.blogspot.com/2015/05/harimau-malaya-bukan-untuk-disarkaskan.html
http://stylosport.blogspot.com/
http://stylosport.blogspot.com/
http://stylosport.blogspot.com/2015/05/harimau-malaya-bukan-untuk-disarkaskan.html
true
176535665452988984
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy