Wolfburg dan Liverpool kini yang terbaik.

Semenjak kebelakangan nie, aku rasa macam Liverpool nie power semacam pulak, tapi aku tak sure sebab tak ushar plak track record se...

Liverpool

Semenjak kebelakangan nie, aku rasa macam Liverpool nie power semacam pulak, tapi aku tak sure sebab tak ushar plak track record sepanjang sebulan dua nie. Then aku ada terbaca dalam dailymail, and some statistik yang buat aku kagum sekejap.



Kalau tengok daripada angka kat atas tue, Liverpool merupakan pasukan kedua yang paling menyerlah semenjak awal tahun 2015. Dan untuk perhatian, team yang paling menyerlah adalah Wolfsburg. Siapa sangka kan. 

Kini team wolfburg menduduki tempat kedua Bundesliga dibelakang Bayern Munich. Beza antara kudua pasukan boleh tahan juga sebenarnya, dalam 8 mata. Namun, kalau diikutkan pencapaian mereka pada tahun 2015, mereka adalah pasukan yang terbaik.

bas dost

Siapa sangka kan... Kalau korang nak tahu, kalau di Spain, kelab valencia antara yang menunjukkan peningkatan yang sangat memberangsang, manakala di serie A, juventus masih menunjukkan rentak kejuaraan, dan kelab pertengahan, Torino juga menunjukkan rentak kemenangan yang agak konsisten.

Aku sebenarnya lebih suka kalau nak cakap mengenai kelab Borussia Dortmund. Siapa sangka dari tempat terakhir liga, kini berada dipertengahan liga dengan 4 kemenangan, satu seri dan satu kalah. Ish, kalau nak sembang pasal Dortmund nie, kena satu entry lagi kot...

Hahahhaha...

Ps: saper kenal stiker Wolfburg tue.... Apesal tiba-tiba power plak... Huhuhuh

Dapatkan jersi bola murah di Stylo Outfit


    COMMENTS

    BLOGGER: 2
    Loading...
    Name

    Arbaie,5,Badminton,11,Basikal,1,Berita Merapu,67,Bola Sepak,1,Bundesliga,4,championleague,87,EPL,426,EPLfantasy,14,euro,1,EURO2016,4,FAM,26,harimaumalaya,95,Hoki,5,Iklan,2,info,65,jersi,3,Kedah,2,La Liga,6,Lain,165,Liga Super,9,Liga Super Malaysia,2,Liga super Malaysia 2015,1,Liga super Malaysia 2015 | Pahang | JDT,1,ligasuper,221,Malaysia,210,MotoGP,2,otherleague,194,pialamalaysia,17,ragbi,1,Santai,363,Selangor,1,Seman,20,Serie A,1,StyloAktiviti,3,styoshop,1,Transfer News,104,Trip to London,6,ultras Malaya | Bola Sepak,1,WCQ,2,World Cup 2014,182,
    ltr
    item
    Stylo Sport: Wolfburg dan Liverpool kini yang terbaik.
    Wolfburg dan Liverpool kini yang terbaik.
    http://1.bp.blogspot.com/-SXVl25B-nck/VPZdZ3odXfI/AAAAAAAAKsU/mymfpDB17JM/s1600/blogger-image--373319319.jpg
    http://1.bp.blogspot.com/-SXVl25B-nck/VPZdZ3odXfI/AAAAAAAAKsU/mymfpDB17JM/s72-c/blogger-image--373319319.jpg
    Stylo Sport
    http://stylosport.blogspot.com/2015/03/blog-post_3.html
    http://stylosport.blogspot.com/
    http://stylosport.blogspot.com/
    http://stylosport.blogspot.com/2015/03/blog-post_3.html
    true
    176535665452988984
    UTF-8
    Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy