EURO 2016 Fantasy Football

/
0 Comments

EURO 2016 Fantasy Football


Yayyy...Bahang Euro 2016 dah mula di rasai. Memang syok la tengok bola hari-hari. Tapi, time bulan ramadhan pula. Sempat lah tengok beberapa game kan?


Kalau nak tengok pun rasanya tengok yang pukul 12 malam je. Tu pun tak tahu la berapa minit tengoknya. Confirm-confirm tv yang tengok kita lepas tu.

Bagi sesiapa yang nak main Euro 2016 Fantasy Football boleh klik link di bawah ni:-


Lepas dah create team dan register jangan lupa masukkan kod liga ni:-

97042LZ8

Jom sama kita meriahkan!!!!



You may also like

No comments:

LightBlog