Ola Bola - mengimbau kehebatan pasukan Mokhtar Dahari

/
0 Comments

Ola Bola - filem bola adaptasi dari pasukan negara ke Olimpik

Imbau sejarah Mokhtar Dahari, semua bangsa bersatu

Ola Bola

Sebagai peminat bola, rasanya kita patut tengok filem ni. Ola Bola, filem bola sentuhan terkini.

Aku rasa filem macam ni memang sangat-sangat rare. Memang susah nak dapat filem macam ni. Asek-asek, cinta, rempit, hantu. Tu je la modal filem Malaysia. Filem yang menyatukan rakyat Malaysia sangat kurang.

Filem ni akan keluar pada 28 Januari 2016. Sama-samalah kita tonton




p/s: kalau sesiapa ada share link untuk tengok online nanti share-share la ye :p


Dapatkan jersi bola murah di Stylo Outfit


    You may also like

    No comments:

    LightBlog