Selamat Datang ke Anfield Jurgen Klopp

/
0 Comments

Jurgen Klopp jurulatih Liverpool terbaru

tandatangan 3 tahun kontrak


Aku tengok Jurgen Klopp pakai baju training Liverpool ni nampak weird pulak. Biasa dia dengan baju hitam kuning dia. Tapi sekarang dah tukar warna merah.

Apa yang peminat Liverpool cari selama ni mungkin boleh di anggap menjadi kenyataan. Jurulatih yang mempunyai aura dan mungkin perpindahan bulan Januari nanti akan ada pemain yang mempunyai aura di Anfield.

Borussia Dotmund

Setelah kehilangan Suarez, segalanya berubah. Watak Suarez di Anfield memang tidak dapat di gantikan setelah pergi ke Nou Camp.

Hampir menjuarai liga, tetapi di jual pulak. Kalau Liverpool tak jual Suarez, kompem boleh beat Manchester City atau Chelsea untuk menjuarai liga lagi.

Harapan peminat Liverpool adalah seperti ini sekarang ni.


Korang tunggu je la si admin Luis Garcia tu cite. Asek bizi je mamat tu. Kang aku komen, salah point plak. hhahahaha......

Liverpool!!!!

teruskan cabaran anda.......kikikikiiii


Dapatkan jersi bola murah di Stylo Outfit


    You may also like

    No comments:

    LightBlog