Terkini, Nathaniel Clyne £12.5juta ke Liverpool.

Pada pendapat aku, sesi membeli belah bagi menghadapi musim 2015/2016 kini diterajui Livepool dengan pembelian yang ke 5 mereka, Nathanie...


Pada pendapat aku, sesi membeli belah bagi menghadapi musim 2015/2016 kini diterajui Livepool dengan pembelian yang ke 5 mereka, Nathaniel Clyne dengan nilai £12.5juta. Cargas sungguh Ian Ayre membeli-belah.

Aku sebenarnya kagum dengan peranan Liverpool pada ketika ini. cepat dan tangkas membeli-belah, tapi dalam masa yang sama, aku risau gak. Beli banyak-banyak, pastu tak boleh pakai. Tak boleh suit game Brendan Rodger. Pastu striker pun tak boleh score.

Itulah yang belaku musim lepas. Shopping boleh tahan jugak, tapi result, ke laut. Haih... Dan, satu lagi masalah, Liverpool asyik dok beli defender dan midfield. Mananya striker nie. Aduhh.. Striker nie yang penting nie. Balotelli tak boleh harap, Stuarage dok keja injured ja. Ogiri macam tak nak balik dah ke Liverpool, sedap duduk Lille rasanya. Borini nie plak, boring...

Haih.... come on la Liverpool.


Dapatkan jersi bola murah di Stylo Outfit

    COMMENTS

    Name

    Arbaie,5,Badminton,11,Basikal,1,Berita Merapu,67,Bola Sepak,1,Bundesliga,4,championleague,87,EPL,426,EPLfantasy,14,euro,1,EURO2016,4,FAM,26,harimaumalaya,95,Hoki,5,Iklan,2,info,65,jersi,3,Kedah,2,La Liga,6,Lain,165,Liga Super,9,Liga Super Malaysia,2,Liga super Malaysia 2015,1,Liga super Malaysia 2015 | Pahang | JDT,1,ligasuper,221,Malaysia,210,MotoGP,2,otherleague,194,pialamalaysia,17,ragbi,1,Santai,363,Selangor,1,Seman,20,Serie A,1,StyloAktiviti,3,styoshop,1,Transfer News,104,Trip to London,6,ultras Malaya | Bola Sepak,1,WCQ,2,World Cup 2014,182,
    ltr
    item
    Stylo Sport: Terkini, Nathaniel Clyne £12.5juta ke Liverpool.
    Terkini, Nathaniel Clyne £12.5juta ke Liverpool.
    http://3.bp.blogspot.com/-30uio2vkaMs/VYye50Ow4RI/AAAAAAAALHM/74H9uG7LOss/s640/29AC9E4A00000578-3138926-image-a-1_1435230279781.jpg
    http://3.bp.blogspot.com/-30uio2vkaMs/VYye50Ow4RI/AAAAAAAALHM/74H9uG7LOss/s72-c/29AC9E4A00000578-3138926-image-a-1_1435230279781.jpg
    Stylo Sport
    http://stylosport.blogspot.com/2015/06/terkini-nathaniel-clyne-125juta-ke.html
    http://stylosport.blogspot.com/
    http://stylosport.blogspot.com/
    http://stylosport.blogspot.com/2015/06/terkini-nathaniel-clyne-125juta-ke.html
    true
    176535665452988984
    UTF-8
    Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy