Terkini, Nathaniel Clyne £12.5juta ke Liverpool.

/
0 Comments

Pada pendapat aku, sesi membeli belah bagi menghadapi musim 2015/2016 kini diterajui Livepool dengan pembelian yang ke 5 mereka, Nathaniel Clyne dengan nilai £12.5juta. Cargas sungguh Ian Ayre membeli-belah.

Aku sebenarnya kagum dengan peranan Liverpool pada ketika ini. cepat dan tangkas membeli-belah, tapi dalam masa yang sama, aku risau gak. Beli banyak-banyak, pastu tak boleh pakai. Tak boleh suit game Brendan Rodger. Pastu striker pun tak boleh score.

Itulah yang belaku musim lepas. Shopping boleh tahan jugak, tapi result, ke laut. Haih... Dan, satu lagi masalah, Liverpool asyik dok beli defender dan midfield. Mananya striker nie. Aduhh.. Striker nie yang penting nie. Balotelli tak boleh harap, Stuarage dok keja injured ja. Ogiri macam tak nak balik dah ke Liverpool, sedap duduk Lille rasanya. Borini nie plak, boring...

Haih.... come on la Liverpool.


Dapatkan jersi bola murah di Stylo Outfit


    You may also like

    No comments:

    LightBlog