Happy Chinese New Year dari Stylo Sport..

Agaknya masih belum terlambat walaupun dah delay beberapa hari, Jadi elok aku ucapkan sekarang yer, Selamat Tahun Baru Cina yerr..  SO...





Agaknya masih belum terlambat walaupun dah delay beberapa hari, Jadi elok aku ucapkan sekarang yer, Selamat Tahun Baru Cina yerr..  SO sebab CNY, kami pun macam cuti jugak...


Tiba-tiba rasa macam lama pulak rasanya tak berblog kat STylo SPort nie.. Cuti panjang, aku pun cuti jugak nampak gayanya... Jadi, rasanya, aku perlu buat sesuatu la nak bagi blog nie sentiasa terupdate... Solusinya, hahahhaha... nampak gaya makan modal sikit lah..

Dulu, masa aku mula-mula ber STylo Sport nie, aku target, admin-admin aku akan dapat gadget sorang satu, bagi memudahkan mereka update STylo SPort nie, tapi nampak gaya, kena keluar modal sendiri jugak booh..

Memandangkan aku pun akan pakai gadjet nanti bila nak pergi LOndon, so kena la ushar-ushar sikit... So Admin-admin sekalian, apa cadangan bagi kita sentiasa update blog nie, hahhaa... Aku dah plan nak tangkap sebijik nie...



Dapatkan jersi bola murah di Stylo Outfit

    COMMENTS

    BLOGGER: 1
    Loading...
    Name

    Arbaie,5,Badminton,11,Basikal,1,Berita Merapu,67,Bola Sepak,1,Bundesliga,4,championleague,87,EPL,426,EPLfantasy,14,euro,1,EURO2016,4,FAM,26,harimaumalaya,95,Hoki,5,Iklan,2,info,65,jersi,3,Kedah,2,La Liga,6,Lain,165,Liga Super,9,Liga Super Malaysia,2,Liga super Malaysia 2015,1,Liga super Malaysia 2015 | Pahang | JDT,1,ligasuper,221,Malaysia,210,MotoGP,2,otherleague,194,pialamalaysia,17,ragbi,1,Santai,363,Selangor,1,Seman,20,Serie A,1,StyloAktiviti,3,styoshop,1,Transfer News,104,Trip to London,6,ultras Malaya | Bola Sepak,1,WCQ,2,World Cup 2014,182,
    ltr
    item
    Stylo Sport: Happy Chinese New Year dari Stylo Sport..
    Happy Chinese New Year dari Stylo Sport..
    http://3.bp.blogspot.com/-OVXBiZ16bZU/VOvlHg-mu2I/AAAAAAAAJNE/DCLivTR_bHI/s1600/CNY.jpg
    http://3.bp.blogspot.com/-OVXBiZ16bZU/VOvlHg-mu2I/AAAAAAAAJNE/DCLivTR_bHI/s72-c/CNY.jpg
    Stylo Sport
    http://stylosport.blogspot.com/2015/02/happy-chinese-new-year-dari-stylo-sport.html
    http://stylosport.blogspot.com/
    http://stylosport.blogspot.com/
    http://stylosport.blogspot.com/2015/02/happy-chinese-new-year-dari-stylo-sport.html
    true
    176535665452988984
    UTF-8
    Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy