Happy Chinese New Year dari Stylo Sport..

/
1 Comments




Agaknya masih belum terlambat walaupun dah delay beberapa hari, Jadi elok aku ucapkan sekarang yer, Selamat Tahun Baru Cina yerr..  SO sebab CNY, kami pun macam cuti jugak...


Tiba-tiba rasa macam lama pulak rasanya tak berblog kat STylo SPort nie.. Cuti panjang, aku pun cuti jugak nampak gayanya... Jadi, rasanya, aku perlu buat sesuatu la nak bagi blog nie sentiasa terupdate... Solusinya, hahahhaha... nampak gaya makan modal sikit lah..

Dulu, masa aku mula-mula ber STylo Sport nie, aku target, admin-admin aku akan dapat gadget sorang satu, bagi memudahkan mereka update STylo SPort nie, tapi nampak gaya, kena keluar modal sendiri jugak booh..

Memandangkan aku pun akan pakai gadjet nanti bila nak pergi LOndon, so kena la ushar-ushar sikit... So Admin-admin sekalian, apa cadangan bagi kita sentiasa update blog nie, hahhaa... Aku dah plan nak tangkap sebijik nie...



Dapatkan jersi bola murah di Stylo Outfit


    You may also like

    1 comment:

    Akif Imtiyaz said...

    Tak terlambat lagi .blh jer nak wish tuk kawan2..

    LightBlog