Sibuk weh. Bukan sebab Liverpool kalah...

Dream team.. Siot ja korang nie. Aku sibuk erh, ada audit bagai, dok settle keja tak abih lagi, pastu cakap aku tak update sebab Liverpo...

Dream team..
Siot ja korang nie. Aku sibuk erh, ada audit bagai, dok settle keja tak abih lagi, pastu cakap aku tak update sebab Liverpool kalah..  hahahhahah... Walaupun Liverpool kalah, aku tetap update jugak la weh. (kalau rajin)

Hahahhahaha..

Apapun, sehari dua nie memang memanjang ja cerita pasal Liverpool. Tukar manager la, 10 orang player nak keluar Liverpool la, Gerrard menangis sebab tak dapat medal tahun nie la.


Itu biasa. Aku dah lali dah. Aku dah redho dah betapa lemaunya Liverpool tahun ni berbanding tahun lepas. Terkesan daripada Luis Suarez meninggalkan Liverpool, sehingga saat ini, masih belum dapat 'recover' sepenuhnya.

Ok. Aku ada beberapa isu nak cakap nie, tapi tak pasti, sempat atau tidak aku nak update untuk harinie. Tapi, bukan nak kata la, cita pasal bola nie, byk sngt info au nk load, sampai tak terkeluar dari otak nie. Tapi apapn, aku mesti cerita punya, terbaik untuk Stylo Sport.

Chow dulu.. Nanti aku story lain.

Dapatkan jersi bola murah di Stylo Outfit

    COMMENTS

    Name

    Arbaie,5,Badminton,11,Basikal,1,Berita Merapu,67,Bola Sepak,1,Bundesliga,4,championleague,87,EPL,426,EPLfantasy,14,euro,1,EURO2016,4,FAM,26,harimaumalaya,95,Hoki,5,Iklan,2,info,65,jersi,3,Kedah,2,La Liga,6,Lain,165,Liga Super,9,Liga Super Malaysia,2,Liga super Malaysia 2015,1,Liga super Malaysia 2015 | Pahang | JDT,1,ligasuper,221,Malaysia,210,MotoGP,2,otherleague,194,pialamalaysia,17,ragbi,1,Santai,363,Selangor,1,Seman,20,Serie A,1,StyloAktiviti,3,styoshop,1,Transfer News,104,Trip to London,6,ultras Malaya | Bola Sepak,1,WCQ,2,World Cup 2014,182,
    ltr
    item
    Stylo Sport: Sibuk weh. Bukan sebab Liverpool kalah...
    Sibuk weh. Bukan sebab Liverpool kalah...
    http://2.bp.blogspot.com/-htt4iJTdam8/VTilN8O0kSI/AAAAAAAAKZM/KddjS7hgD8g/s1600/Champions-League-Final-AC-Milan-v-Liverpool.jpg
    http://2.bp.blogspot.com/-htt4iJTdam8/VTilN8O0kSI/AAAAAAAAKZM/KddjS7hgD8g/s72-c/Champions-League-Final-AC-Milan-v-Liverpool.jpg
    Stylo Sport
    http://stylosport.blogspot.com/2015/04/sibuk-weh-bukan-sebab-liverpool-kalah.html
    http://stylosport.blogspot.com/
    http://stylosport.blogspot.com/
    http://stylosport.blogspot.com/2015/04/sibuk-weh-bukan-sebab-liverpool-kalah.html
    true
    176535665452988984
    UTF-8
    Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy