Frank Ribery bersara...

Aku rasa sekarang nie memang musim orang bersara kot. Terkini, Frank Ribery telahpun mengambil keputusan untuk bersara daripada persada ...



Aku rasa sekarang nie memang musim orang bersara kot. Terkini, Frank Ribery telahpun mengambil keputusan untuk bersara daripada persada antarabangsa. Sungguhpun beliau baru berusia 31 tahun, namun mungkin RIbey lebih ingin menumpukan kepada kelab dan keluarga agaknya.


Pandailah aku buat andaian.. Hahahhaha. Tapi standard la kalau orang bersara. Bola still kena main, tapi bersara daripada persada antarabangsa tue, standard la.  Lagiun sekarang, banyak muncul pemain-pemain muda yang lagi laju dan lagi power. So ada loik jugak la bila Frank RIbery bersara.

Dengan keputusan persaraan Frank Ribery ini, maka ini bermakna beliau tidak akan bermain untuk kejohanan Euro 2016 akan datang. Lagi dua tahun kot, mungkin akan muncul lebih ramai pemain-pemain muda selepas ini.


Sedih jugak la bila Ribery bersara kera dia nie antara yang aku minat walaupun masa kejohanan  Piala Dunia yang lalu tak berapa performs, dah tua kan. Nak buat camana. Tapi kalau tengok balik semara dia combine tenaga masa dengan Zidane semasa World Cup 2006 kat Jerman, itu antara persembahan Frank Ribery yang terbaik..

Apapun bro, merci Franck Ribéry pour toutes ces années de mémoire....

-luis Garcia-

Dapatkan jersi bola murah di Stylo Shop

    COMMENTS

    Name

    Arbaie,5,Badminton,11,Basikal,1,Berita Merapu,67,Bola Sepak,1,Bundesliga,4,championleague,87,EPL,426,EPLfantasy,14,euro,1,EURO2016,4,FAM,26,harimaumalaya,95,Hoki,5,Iklan,2,info,65,jersi,3,Kedah,2,La Liga,6,Lain,165,Liga Super,9,Liga Super Malaysia,2,Liga super Malaysia 2015,1,Liga super Malaysia 2015 | Pahang | JDT,1,ligasuper,221,Malaysia,210,MotoGP,2,otherleague,194,pialamalaysia,17,ragbi,1,Santai,363,Selangor,1,Seman,20,Serie A,1,StyloAktiviti,3,styoshop,1,Transfer News,104,Trip to London,6,ultras Malaya | Bola Sepak,1,WCQ,2,World Cup 2014,182,
    ltr
    item
    Stylo Sport: Frank Ribery bersara...
    Frank Ribery bersara...
    http://1.bp.blogspot.com/-h9f8GLozO6g/U-utRUWBHfI/AAAAAAAAF4E/S0wiH6DBYtQ/s1600/Frank-Ribery.jpg
    http://1.bp.blogspot.com/-h9f8GLozO6g/U-utRUWBHfI/AAAAAAAAF4E/S0wiH6DBYtQ/s72-c/Frank-Ribery.jpg
    Stylo Sport
    http://stylosport.blogspot.com/2014/08/frank-ribery-bersara.html
    http://stylosport.blogspot.com/
    http://stylosport.blogspot.com/
    http://stylosport.blogspot.com/2014/08/frank-ribery-bersara.html
    true
    176535665452988984
    UTF-8
    Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy