LightBlog

Untuk peminat Arsenal tegar. Fabregas memang power beb... Hahahhaha

Hahhahahaha... Mesti berangin satu badan bila dengar berita yang Fabregas Man Of The Match semalam. Apa tidaknya, assist dua bijik kot.. ...

Hahhahahaha... Mesti berangin satu badan bila dengar berita yang Fabregas Man Of The Match semalam. Apa tidaknya, assist dua bijik kot.. Malah Jose Mourinho pun puji permainan Fabregas semalam.

Aku pun berangin gak satu badan sebab fantasy tak ambik Fabregas. Nampak gayanya, nak kena pakai Wild Card dah untuk week 2 nie.

Hahhahaha...


Sedikit petikan daripada Jose Mourinho yang aku ambik daripada BBC news. Siap translate bro... Korang baca dengan tenang yerr..

"Pemain yang berusia 27 tahun tersebut, Cecs Fabregas merupakan pemain yang layak untuk ditabalkan sebagai pemain terbaik perlawanan. Cecs merupakan pemain yang berjaya mengawal tempo perlawanan dan bertanggungjawab membuat hantaran kepada pemain-pemain disekitarnya. " kata Mourinho.


25 hantaran sebelum assist kepada Andre Schurrle untuk gol ke 2 perlawanan.
Kawasan liputan Cecs Fabregas dalam perlawanan tersebut
"Malah persefahaman disamping Nemanja Matic memberikan satu dimensi dan kualiti permainan dalam pasukan Chelsea. Setiap keputusan yang dibuat di padang, amatlah tepat dan saya merasa gembira dengan persembahan beliau hari ini." ujar Mourinho lagi.

So kawan-kawan Arsenal, masih belum terlambat untuk korang semua isi borang untuk tukar parti...


Hahahhaha..

-luis Garcia-

Dapatkan jersi bola murah di Stylo Shop

    COMMENTS

    Name

    Arbaie,5,Badminton,11,Basikal,1,Berita Merapu,67,Bola Sepak,1,Bundesliga,4,championleague,87,EPL,425,EPLfantasy,14,euro,1,EURO2016,4,FAM,26,harimaumalaya,95,Hoki,5,Iklan,2,info,65,jersi,3,Kedah,2,La Liga,6,Lain,165,Liga Super,9,Liga Super Malaysia,2,Liga super Malaysia 2015,1,Liga super Malaysia 2015 | Pahang | JDT,1,ligasuper,221,Malaysia,210,MotoGP,2,otherleague,194,pialamalaysia,17,ragbi,1,Santai,363,Selangor,1,Seman,20,Serie A,1,StyloAktiviti,3,styoshop,1,Transfer News,104,Trip to London,6,ultras Malaya | Bola Sepak,1,WCQ,2,World Cup 2014,182,
    ltr
    item
    Stylo Sport: Untuk peminat Arsenal tegar. Fabregas memang power beb... Hahahhaha
    Untuk peminat Arsenal tegar. Fabregas memang power beb... Hahahhaha
    http://2.bp.blogspot.com/-1SrPrbgW_G0/U_KysjS5kJI/AAAAAAAAGGc/QTP4GhXL8nU/s1600/_77024587_77024586.jpg
    http://2.bp.blogspot.com/-1SrPrbgW_G0/U_KysjS5kJI/AAAAAAAAGGc/QTP4GhXL8nU/s72-c/_77024587_77024586.jpg
    Stylo Sport
    http://stylosport.blogspot.com/2014/08/untuk-peminat-arsenal-tegar-fabregas.html
    http://stylosport.blogspot.com/
    http://stylosport.blogspot.com/
    http://stylosport.blogspot.com/2014/08/untuk-peminat-arsenal-tegar-fabregas.html
    true
    176535665452988984
    UTF-8
    Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy